Hiiglaslik tühjendusmüük, kuni 80 % allahindlust
Väärtuslikud multipakendid, kuni 72 % allahindlust

Kas sind ahvatleb must aluspesu? Unustage eelarvamused, et see on kurbuse värv. Must aluspesu on ajatu, elegantne ja sensuaalne. Sa tunned end selles suurepäraselt, olgu sa siis sportimas, tähtsal ärikohtumisel, teatris või lihtsalt kodus lõõgastumas. Must aluspesu on ka laste, või õigemini nende vanemate, võit. Plekid ei tule lihtsalt mustaks. ...

Kas sind ahvatleb must aluspesu? Unustage eelarvamused, et see on kurbuse värv. Must aluspesu on ajatu, elegantne ja sensuaalne. Sa tunned end selles suurepäraselt, olgu sa siis sportimas, tähtsal ärikohtumisel, teatris või lihtsalt kodus lõõgastumas. Must aluspesu on ka laste, või õigemini nende vanemate, võit. Plekid ei tule lihtsalt mustaks. Kuid pidage meeles, et must ei sobi heledate riiete alla. Sellisel juhul valige hoopis valged aluspüksid. Sellega välditakse kõige tavalisemat moevigastust.

Musta värvi aluspesu meestele, naistele ja lastele

Mustad lühikesed püksid ja bokserid ei tohiks mehe garderoobist puududa. Lisaks sellele, et must on praktiline, meelitab see ka õrnemat sugu. Meeste aluspesu must värv viitab autoriteedile, võimule ja elegantsile. Daamid saavad valida mustade rinnahoidjate, püksirihmade, tangade ja lämmatavate brasiillaste vahel. Musta värvi naiste aluspesu sobib nii vabaaja kandmiseks kui ka intiimseteks hetkedeks. Lihtsalt otsige õige materjal. Kui igapäevaseks kandmiseks on kõige mugavamad looduslikud materjalid, nagu puuvill, orgaaniline puuvill või bambus, siis luksuslik ja võrgutav pesu peaks olema valmistatud satiinist ja kergetest keemilistest materjalidest. Panustage kombinatsioonile pitsiga ja te muutute magamistoa jumalannaks.

Näita rohkem

Filtreeri kategooria järgi

Suurus
Rohkem... Vähem
Bränd
Rohkem... Vähem
Multipack
Rohkem... Vähem
Värv
Rohkem... Vähem
Materjal
Rohkem... Vähem
Muud
Rohkem... Vähem
Filter

Top

Parimad müüjad

Parimad hinnatud

Viimane

Kõige odavam

Kõige kallim

1-30 662 objektist 1-30
lehele
1-30 662 objektist 1-30